fbpx

de Kinderslaapcoach

Er is niets fijner dan om samen met je gezin uitgerust aan de dag te kunnen beginnen. Helaas is dit niet bij alle jonge gezinnen het geval. Er kunnen allerlei omstandigheden zijn waardoor de slaap van je kind verstoord wordt. De Kinderslaapcoach helpt het slapen van je kind te verbeteren.

Inge is gecertificeerd kinderslaapcoach en helpt ouders om de slaapproblemen van hun kind op te lossen. Wil je hulp bij de slaapproblemen van je kind, kijk dan op de button hieronder, je gaat dan rechtreeks naar de website van de Kinderslaapcoach.

Kinderslaapcoach

Referenties

Lees hier enkele referenties van de Kinderslaacoach, geschreven door ouders die je al voorgegaan zijn! Voor hen heeft een slaapcoachtraject geholpen van het verbeteren van de slaap van hun kind.

Wij zijn heel blij dat we dit coachingstraject zijn gestart. In het begin vonden wij het pittig en hadden wij twijfels of het bij ons dochtertje ( bijna 2 jaar ) wel zou werken.

Maar juist als het moeilijk gaat is het fijn dat je feedback krijgt en je iemand hebt die er verstand van heeft! Ons dochtertje slaapt nu elke nacht fijn in haar eigen bed en slaapt nu steeds vaker een nacht door! En dat zijn dan echt goede nachten van 7 tot 7!

Lisanne en Chris

Na een half jaar wandelen achter de kinderwagen om onze kleine jongen in slaap te krijgen hebben we hulp gezocht bij Inge. We zijn blij dat we dit meteen met 6 maanden hebben opgestart en niet langer hebben gewacht. We zijn namelijk erg blij met het resultaat: na 3 weken slaapt onze zoon erg goed (en wij dus ook weer).


Tjitske en Erwin

Wij zijn heel blij met alle hulp die we van Inge hebben gekregen. Het was best wel confronterend in het begin en ook niet makkelijk (vooral voor ons, het “loslaten”), maar we hebben in korte tijd veel vooruitgang gezien en raden haar aan alle ouders aan. Jammer dat we eerst een andere methode hebben geprobeerd, we hadden gewoon meteen naar Inge moeten gaan!

Anoniem

De therapeut

De specialist op het gebied van kinderslaapcoaching is:

Inge