fbpx

Weinig zelfvertrouwen, je zit er even doorheen, je loopt vast in de opvoeding, je weet het even niet meer…. en je wilt er graag over praten?

Als ouder kan er heel wat op je afkomen, je kunt te maken hebben gekregen met een zware zwangerschap, zware bevalling of misschien loopt het gewoon allemaal nog niet zoals je graag zou willen. Niemand heeft voor jou als ouder een handleiding.  (On)gevraagd advies kan soms al heel vervelend voelen. Je weet ook wel dat het nog niet zo lekker loopt, dat er dingen anders zouden kunnen. Echter niemand kan jou vertellen hoe jij het zou moeten doen. Erover praten kan er voor zorgen dat hij inzichten krijgt in waarom het niet lekker loopt, maar ook oplossingen bieden die bij jou passen. Niemand legt jij iets op, het is jouw oplossing voor jouw probleem!

Tijdens de therapie komen we er samen achter wat jij nu nodig hebt om de ouder te zijn die jij graag wilt zijn! Hoe zou het aanvoelen als jij die ouder op korte termijn kunt zijn?

Het viel me ontzettend zwaar om ouder te zijn. Het leven dat ik had voordat ik kinderen kreeg was leuk. Ik keen ontzettend uit naar het stichten van een gezin, het krijgen van kinderen. Maar toen het eenmaal zo ver was, viel het eigenlijk alleen maar tegen. Ik was helemaal niet die vrolijke ouder die ik gedacht had te zijn. Mijn zoontje had heel veel last van Reflux en heeft de eerste maanden alleen maar gehuild. Ik had op een gegeven moment geen idee meer wat ik ermee aan moest. Iedereen gaf me adviezen, maar de echte gouden tip zat er niet bij. Eigenlijk werd ik er alleen maar meer onzeker van. Inge heeft mij ontzettend geholpen om weer zekerder te worden. Dank je Inge, ik kan nu eindelijk de mama zijn die graag zou willen zijn!

Jolanda
Geluk
Resultaat

Na afloop:

  • Heb jij meer inzicht gekregen in de oorzaak van jouw problemen
  • Voel jij je zeker als ouder
  • Ben jij al flink aan de slag met de oplossing die bij jou past
  • Is je zelfvertrouwen flink gegroeid
  • Kun jij goed jouw grenzen aangeven
  • Zit jij lekkerder in je vel en sta je stevig in je schoenen

Dit heb jij allemaal bereikt, omdat jij je open gesteld hebt tijdens de gesprekken. Je hebt geoefend met de concrete opdrachten en je hebt daarbij hulp gehad van je coach. Jij hebt namelijk alles zelf in huis om de ouder te zijn die jij graag wilt zijn! 

Programma

Hoe zien de losse consulten eruit?

  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Face to face of online gesprekken van 1 uur
  • Praktijkgerichte oefeningen
  • Praktische handvatten en tips

Je krijgt dus alles wat je nodig hebt om de verandering te realiseren die jij graag wilt, gebaseerd op de problemen waar jij tegenaan loopt.

meer zelfvertrouwen

Het was heerlijk om af en toe mijn problemen met Inge te kunnen bespreken. Ze hielp me enorm om de dingen weer op een rijtje te krijgen en in het juiste perspectief te zien.

Anoniem
Locatie

Waar vinden de consulten plaats?

Je kunt kiezen om de consulten plaats te laten vinden online via teams of face tot face. De meeste ouders kiezen voor online gesprekken, vanuit een praktisch oogpunt. Het scheelt namelijk reistijd, waardoor je efficienter gebruik maakt van je tijd. Het is alleen belangrijk dat je tijdens de gesprekken wel echt even tijd maakt voor jezelf.

De face to face gesprekken vinden plaats in de praktijk in Asten.

Kosten

Wat kost een los consult?

De kosten van een los consult zijn € 90 per uur inclusief BTW.

Natuurlijk zijn de kosten van deze consulten niet de enige investering die je doet. Je investeert naast de kosten van het traject namelijk ook echt in jezelf!

Door jouw problemen aan te pakken, ga je zelf groeien en daar groeit je hele gezin van!

Inge is lekker direct, houdt van doorpakken, maar heeft er wel voor gezorgd dat ik de oplossing voor mijn problemen ben gaan zoeken. En ik heb deze gevonden, ik ben nu de moeder die ik graag wil zijn!

Ilse

Wil jij niet langer wachten en gaan werken aan je zelfvertrouwen?