fbpx

Te weinig zelfvertrouwen…. en ben jij daardoor niet de ouder die je zou willen zijn?

Als ouder kan er heel wat op je afkomen, niemand heeft een handleiding voor je. Wat ze wel vaak hebben is (ongevraagd) advies. Soms fijn, soms maakt het je alleen maar meer onzeker. Heb jij vaak twijfels over jou capaciteiten als ouder? Maak jij je vaak druk om wat een ander mogelijk van jou denkt? Durf jij jouw mening niet te laten horen, terwijl je eigenlijk wel een eigen mening hebt? Laat jij je wel eens ondersneeuwen door de mening van anderen?

Weinig zelfvertrouwen kan zelfs zijn weerslag hebben op je kind, jij bent namelijk hét voorbeeld voor je kind. Kinderen kijk naar hoe jij het doet en nemen dit van je over. Heb jij weinig zelfvertrouwen, dan kan je kind dit van je overnemen. Andersom natuurlijk ook, heb jij veel zelfvertrouwen, dan leert je kind dit ook van jou!

Hoe fijn zou het nu zijn als jij wat meer vertrouwen hebt in jezelf!? Als jij weet wat jij nodig hebt om de ouder te zijn die jij wilt zijn?

Wil jij meer zelfvertrouwen? Dan is het traject ‘In 7 weken meer zelfvertrouwen’ iets voor jou!

Het viel me ontzettend zwaar om ouder te zijn. Het leven dat ik had voordat ik kinderen kreeg was leuk. Ik keen ontzettend uit naar het stichten van een gezin, het krijgen van kinderen. Maar toen het eenmaal zo ver was, viel het eigenlijk alleen maar tegen. Ik was helemaal niet die vrolijke ouder die ik gedacht had te zijn. Mijn zoontje had heel veel last van Reflux en heeft de eerste maanden alleen maar gehuild. Ik had op een gegeven moment geen idee meer wat ik ermee aan moest. Iedereen gaf me adviezen, maar de echte gouden tip zat er niet bij. Eigenlijk werd ik er alleen maar meer onzeker van. Inge heeft mij ontzettend geholpen om weer zekerder te worden. Dank je Inge, ik kan nu eindelijk de mama zijn die graag zou willen zijn!

Jolanda
Resultaat

Na afloop van dit traject?

 • Twijfel jij minder over je eigen capaciteiten
 • Voel jij je zeker als ouder
 • Kun je wat anderen denken loslaten
 • Is je zelfvertrouwen merkbaar groter
 • Kun jij goed jouw grenzen aangeven
 • Zit jij lekkerder in je vel en sta je stevig in je schoenen

Dit heb jij allemaal bereikt, omdat jij je open gesteld hebt tijdens de gesprekken. Je hebt geoefend met de concrete opdrachten en je hebt daarbij hulp gehad van je coach. Jij hebt namelijk alles zelf in huis om de ouder te zijn die jij graag wilt zijn! 

Programma

Hoe ziet de 1 op 1 training eruit?

 • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Een persoonlijkheidstest
 • 7 face to face of online gesprekken
 • Een opvolg gesprek 3 á 4 maanden na het traject
 • Praktijkgerichte oefeningen voor het oefenen van je zelfvertrouwen
 • Onbeperkt e-mail contact tijdens het traject
 • Praktische handvatten en tips

Je krijgt dus alles wat je nodig hebt om de verandering te realiseren die jij graag wilt, gebaseerd op de problemen waar jij tegenaan loopt. We gaan je zelfvertrouwen opbouwen door te werken aan je vaardigheden, we gaan eventuele drempels weghalen en we zorgen voor nieuw gedrag waarmee je de ouder wordt die jij wilt zijn!

meer zelfvertrouwen

Aan Inge heb je een goeie als het gaat om daadkracht bieden, je motiveren én realistisch blijven in wat haalbaar is in jouw specifieke situatie.

Anoniem
Locatie

Waar vind het traject plaats?

Je kunt kiezen om dit 1 op 1 traject plaats te laten vinden online via teams of face tot face. De meeste ouders kiezen voor online gesprekken, vanuit een praktisch oogpunt. Het scheelt namelijk reistijd, waardoor je efficienter gebruik maakt van je tijd. Het is alleen belangrijk dat je tijdens de gesprekken wel echt even tijd maakt voor jezelf.

De face to face gesprekken vinden plaats in de praktijk in Asten.

Kosten

Wat kost de 1 op 1 training?

De kosten van het 1 op 1 traject ‘In 7 weken meer zelfvertrouwen’ is € 795 inclusief BTW. Natuurlijk zijn de kosten van dit traject niet de enige investering die je doet. Je investeert naast de kosten van het traject namelijk ook echt in jezelf. 

Door jouw zelfvertrouwen te vergroten, ga je zelf groeien en daar groeit je hele gezin van!

Inge is geknipt voor dit vak. Lekker direct, je weet waar je aan toe bent. Iemand die mij de goede weg heeft gewezen. Simpel , maar effectief”.

MArk

Wil jij niet langer wachten en gaan werken aan je zelfvertrouwen?