fbpx

De Jonge Ouder Therapeut

De Jonge Ouder Therapeut

Inge de Heer

Wie ben ik?

Op dit moment ben ik 41 jaar en ben ik getrouwd met Wouter en samen hebben wij 2 kinderen. Een dochter van 14 jaar en een zoon van 12 jaar. We wonen samen met onze hond Pip in Asten.

In 2016 heb ik mijn eigen praktijk als Kinderslaapcoach gestart. Tijdens mijn werk als kinderslaapcoach, kwam ik tot de ontdekking dat naast het slechte slapen van hun kinderen, er nog andere problemen kunnen spelen bij jonge ouders. Denk hierbij aan relatieproblemen en/of individuele problemen. Deze worden vaak verergerd door het slechte slapen van hun kind. Soms wordt het slechte slapen van het kind zelfs veroorzaakt door de individuele- of relatieproblemen van de ouders.  

Door mijn werk als kinderslaapcoach heb ik jarenlange ervaring opgedaan in het online coachen van ouders. Therapie is daarom ook online mogelijk.

Dat is de reden dat ik naast mijn bedrijf de Kinderslaapcoach, de Jonge Ouder Therapeut heb opgericht. Hier richt ik me op de individuele- en relatieproblemen waar jonge ouders tegenaan lopen. Dit kan door middel van (relatie)therapie, maar ook losse sessies zijn mogelijk.

Expertise
Opleidingen
  • Relatietherapeut
  • Psychosociaal therapeut
  • Gentle Sleep Coach

Hier is de Jonge Ouder Therapeut goed in!

De Jonge Ouder Therapeut is gespecialiseerd in de meest voorkomende situaties waar een jonge ouder tegenaan kan lopen. Klik hieronder op de verschillende onderdelen om meer te weten te komen over de verschillende specialisaties.

Meer informatie?

Neem eerst rustig onze website door.

Wanneer je vragen hebt of persoonlijk kennis wilt maken met de Jonge Ouder Therapeut, plan dan een telefonische kennismaking!

Referenties

Andere jonge ouders zijn je al voor gegaan in een therapietraject bij de Jonge Ouder Therapeut. Hier staan enkele referenties van andere ouders. Voor meer referenties kun je klikken op de button onder deze referenties.

Ik heb veel geleerd bij je, goede tips gekregen en probeer het zo goed mogelijk in praktijk te brengen.

Dat gaat de ene dag beter als de andere, maar heeft tijd nodig. Ik voelde me tijdens de gesprekken met je gehoord en serieus genomen en dat voelde heel erg prettig.

De oorzaak van mijn problemen zal ik nog jaren mee moeten dealen maar je hebt me handvaten gegeven om er mee om te gaan en hiervoor wil ik je heel erg dank zeggen.

Petra

Ik ben inmiddels al veel rustiger en zie het leven samen met Pim helemaal zitten.

Het vertrouwen is er nu echt. We hebben het leuk..en mijn ex…wie was dat ook al weer???

Onze gesprekken hebben me echt goed gedaan. Dit was het duwtje wat ik nodig had.

Ik sta weer steviger in mijn schoenen en ik heb veel meer plezier in het leven.


Janny

Nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken. Ik heb er veel baat bij gehad. Toen ik met de sessie begon zat ik heel slecht in mijn vel. Al na een paar gesprekken ging ik me beter voelen. Dit komt vooral omdat je heel goed luistert, je ook echt in kunt leven in mijn situatie en me vervolgens ook een spiegel voor houdt. Heb veel tips gekregen waar in de rest van mijn leven ook echt iets mee kan.

Dankzij de therapie kan ik er weer echt zijn voor mijn gezin, zonder mezelf daarin te verliezen.

Bertie