fbpx

Loopt jullie relatie nu even niet lekker…. en willen jullie er wel samen voor gaan?

Op het moment dat je samen ouders wordt kan er veel veranderen in jullie relatie. Ook kan het voorkomen dat je realtie verandert als de kinderen wat ouder worden. Het kan zijn dat jullie net wat anders, of compleet anders denken over de opvoeding. Of misschien blijft er op dit moment wel heel weinig tijd over voor jullie als partners. Is jullie relatie niet meer zoals jullie het graag zouden willen? Kan jullie relatie wel een update gebruiken?

Dat is helemaal niet gek! Heel veel ouders lopen er tegenaan dat de dynamiek in hun relatie veranderd. Soms zorgt het krijgen van kinderen ervoor dat je naar elkaar toe groeit, maar soms komen er ook ineens verschillen naar boven die je van te voren niet had verwacht. Aan de meeste verschillen kunnen jullie samen werken, zodat jullie wat meer op 1 lijn komen. Tijdens de relatie update gaan jullie samen werken aan jullie relatie.

Willen jullie graag jullie relatie een update geven en kunnen jullie daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan is relatietherapie echt iets voor jullie!

Na de geboorte van onze zoon zijn er een aantal dingen drastisch veranderd. We waren op een gegeven moment meer aan het overleven dan aan het genieten van ons leven. De dagen vlogen om en voor de fijne gesprekken die we eerst hadden, maakte we nu geen tijd meer. De relatie update heeft onze relatie echt een updat gegeven. Onze relatie is nu versie 2.0! En met alle tips die we hebben gekregen blijft het daar ook niet bij. 

Jan en Patricia
Resultaat

Na afloop van de relatietherapie?

  • Hebben jullie meer inzicht in jullie relatie
  • Zitten jullie als ouders meer op 1 lijn
  • Maken jullie samen de beslissingen
  • Kunnen jullie goed je eigen grenzen aangeven
  • Kunnen het juiste besluit nemen over jullie relatie

Dit hebben jullie allemaal bereikt, omdat jullie je open gesteld hebben tijdens de gesprekken. Jullie hebben samen geoefend met de concrete opdrachten en jullie hebben daarbij hulp gehad van jullie coach. 

Programma

Hoe kan een traject eruit zien?

  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 9 face to face of online gesprekken*
  • Een opvolg gesprek 3 á 4 maanden na het traject
  • Praktijkgerichte oefeningen gericht op jullie relatie
  • Praktische handvatten en tips

Dit is een voorbeeld van hoe jullie traject eruit kan zien. Jullie krijgen alles wat jullie nodig hebben om de verandering te realiseren die jullie graag willen, gebaseerd op de problemen waar jullie tegenaan lopen. We gaan werken aan jullie relatie door te werken aan jullie vaardigheden, we gaan eventuele drempels weghalen en we zorgen voor nieuw gedrag waarmee jullie de relatie de update geven die er nodig is!

*Het aantal gesprekken is afhankelijk van jullie persoonlijke situatie.

relatietherapie

Het traject was zwaar. Naast onze rol als ouders, zijn we ook echt met onze relatie aan de slag gegaan. We hebben echt samen vanuit meerdere kanten naar onze relatie leren kijken. Hierdoor hebben we een duidelijker beeld gekregen bij wat wij belangrijk vinden in onze relatie. Het is soms best nog wel eens lastig om nu de kinderen nog zo klein zijn tijd voor elkaar te maken. Toch hebben we elkaar weer gevonden!

Pieter en Janneke
Praktijkruimte
Locatie

Waar vind de relatietherapie plaats?

Jullie kunnen kiezen om dit traject plaats te laten vinden online via teams of face tot face. De meeste ouders kiezen voor online gesprekken, vanuit een praktisch oogpunt. Het scheelt namelijk reistijd, waardoor jullie efficienter gebruik maken van jullie tijd. Het is alleen belangrijk dat je tijdens de gesprekken wel echt even tijd maakt voor de gesprekken.

De face to face gesprekken vinden plaats in de praktijk in Asten.

Kosten

Wat kost relatietherapie?

De kosten van relatietherapie zijn €90 per uur inclusief BTW. Natuurlijk zijn de kosten van de relatietherapie niet de enige investering die je doet. Je investeert naast de kosten van de therapie namelijk ook echt in jezelf en in je relatie. 

Door jullie relatie een update te geven, groei je niet alleen zelf, groeit niet alleen jullie relatie, maar daar groeit jullie hele gezin van!

Inge, heel erg bedankt voor de fijne gesprekken. Wat zijn er veel punten besproken waarvan we het bestaan niet eens in de gaten hadden. We hebben samen onze relatie onder de loep genomen. Het was niet altijd leuk, maar leerzaam was het zeker. We zijn beiden gegroeid. Individueel en naar elkaar toe. Ik wens iedereen die tegen problemen aanloopt in hun relatie een relatie update!

Wouter en chantal

Willen jullie niet langer wachten en gaan werken aan jullie relatie?